ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
"ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ - 2310-554082

Watch live streaming video from agiosbasilios at livestream.com

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ


ΣΤΙΣ 14-27/4/2012 ΕΓΙΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ 29 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. 
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
 
 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.......
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ LIVESTREAM ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.....
Watch live streaming video from agiosbasilios at livestream.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου